1 Ve 19 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

ÜCRETSİZ RAYLI SİSTEMLER UYGULAMASI

Resmi Gazete’de yayımlanan bir karara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 1 Mayıs ve 19 Mayıs tarihlerinde belirli raylı sistemler ücretsiz hale geliyor. Bu karara göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile Atatürk’ü Anma ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hattı seferlerinden faydalanan yolcular, “4736 sayılı Kanunun 1’inci maddesinin birinci fıkrası” kapsamında ücret ödemeyecek.

ÖNEMLİ

MHP’li Celal Adan: Kan Devrim Kapanmıştır

MHP'li Celal Adan, PKK'nın kongresi sonrası Devlet Bahçeli'nin liderliğinin Türkiye'nin sorunlarını çözdüğünü vurguladı. Adan, kan ve kin devrinin sona erdiğini ifade etti.

“Cem Köksal Beraat Etti!”

Bekir Cem Köksal, Zorlu Holding'in eski CEO'su, çalışanlara ramazan ayının kutlanmaması gerektiği yönünde mail attığı için disiplin cezası aldı.

Daha Fazlası!