1 şehidimiz var !

Kuzey Irak’ta yürütülen Pençe Kaplan operasyonu bölgesinden üzücü bir haber geldi. Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala, silah kazası sonucu şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan açıklama

Milli Savunma Bakanlığı, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, silah kazası sonucu kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Onb. Recep Kabala şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala’nın şehit düşmesi, tüm Türkiye’de büyük bir üzüntüye yol açtı. Vatanı için canını feda eden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Şehidimizin kahramanlığı ve fedakarlığı her zaman hatırlanacak ve minnetle anılacaktır.

ÖNEMLİ

KKTC’de Bebek Mamalarına Alkol Karıştırıldı

Kuzey Kıbrıs'ta bir hastanede yenidoğan yoğun bakımında bebeklerin mamalarına yanlışlıkla alkol eklenmesi sonucu 20 günlük bir bebek öldü, 6 bebek kritikte.

Gürcistan’da Seçim Sonuçlarına Tepkiler Var

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, dünkü seçimlerde Rusya'nın müdahalesine karşı çıktıklarını belirterek, sonuçları tanımadıklarını ve muhalefeti protestoya çağırdı.

Daha Fazlası!