“29 Ekim’de Ücretsiz Ulaşım İmkanı”

ÜCRETSİZ SEYAHAT FIRSATI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, bakanlığa bağlı olan Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattının tamamen ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. Uraloğlu, yazılı bir açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararın Resmi Gazete’de yer aldığını hatırlattı. “29 Ekim’de Bakanlığa bağlı Marmaray, Başkentray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metrosunu vatandaşlarımız ücretsiz kullanacak.” dedi.

KENT İÇİ ULAŞIMDA KOLAYLIK

Uraloğlu, Cumhuriyet’in 101. yıl dönümü vesilesiyle vatandaşların şehir içi ulaşımını kolaylaştırmayı ve raylı sistem hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmayı amaçladıklarını belirtti. Uraloğlu, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak bu anlamlı günde vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımda konfor ve kolaylıkla seyahat etmelerini amaçlıyoruz.” şeklinde ekledi. Bu hatların, tüm halk için gün boyunca hızlı, kolay ve ekonomik bir ulaşım imkanı sunacağına dikkat çekerek, bu uygulamanın önemli bir fırsat sağladığını vurguladı.

ÖNEMLİ

Gazze Şeridi’nde Ateşkes Görüşmeleri Devam Ediyor

İsrail Başbakanlığı, MOSSAD Başkanı David Barnea'nın Gazze'deki ateşkes görüşmelerinin ardından ülkeye döndüğünü ve görüşmelerin süreceğini duyurdu.

“İsrail’in UNRWA’ya Yasağı Resmi Onay”

İsrail Meclisi, UNRWA'nın İsrail'deki faaliyetlerini sona erdiren yasa tasarısını kabul etti.

Daha Fazlası!