Dr. Tuğrul Saygı: Horlama tedavisi mümkün

Hem kadınlar hem de erkekler için horlama nerede ise kabus haline gelmiştir. Uyurken baş poziyonuna bağlı olarak boğazın daralması ve dilin konumu ile nefes almanın zorlaşmasına bağlı olarak ortaya çıkan bu durum bazı kişilerde sürekli ve sesli olarak gerçekleşirken bazı kişilerde ise yorgunluğa bağlı olarak da ortaya çıkabiliyor. Kişiler uyurken bu durumun farkında olmazken özellikle eş ve yakınları durumdan rahatsız olabilirler. Bu durum da horlama sorununun kalıcı olarak çözülmesi gerekliliğini ortaya koyar. Bu kabusa dur demek ise artık eskisi gibi zor ve acılı değildir. Horlama tedavisi ile sadece uykuda iken kullanacağınız bir protez bu soruna çok yüksek oranda çözüm olmuştur.

Dr. Tuğrul Saygı ile Horlamaya Son

Çene ve yüz protezi konusunda uzman olan Dr. Tuğrul Saygı horlama tedavisi konusunda çığır açacak bir yöntemi uygulamaya koymuştur. Hastanın yüz ve çene yapısına uygun olarak tasarlanan bir horlama protezi hasta tarafından uykuda kullanılmakta ve horlama sorununa %95’e varan oranlarda son vermektedir. Tamamen acısız ve cerrahi işlem yapılmadan gerçekleştirilen horlama tedavisi bu sorundan muzdarip herkese uygulanabiliyor. Horlama protezi işlevini alt çenenin yerini doru yere konumlandırılarak yapıyor. Bu sayede çene dil ve damak sarkmasının önüne geçerek hastanın uyurken doğru ve sağlıklı nefes almasını sağlıyor. Dr. Tuğrul Saygı’dan alacağınız bir randevu ile siz de horlama tedavinize başlayabilir ve sonuçlarını kendiniz görebilirsiniz.

Muayene Sonrası Uygulama Başlıyor

Horlama sorunundan kurtulmak için protezin ağzınıza uygun olması ve sadece size özel olması gerekiyor. Bu sebeple de horlama protezi kullanmadan önce doktor tarafından detaylı şekilde muayene edilmeniz şarttır. Muayene sonrası ise kısa sürede proteziniz hazırlanarak size teslim edilir . Protezi sadece uyurken kullanmanız yeterli olmaktadır. Gündüz kullanımına gerek yoktur.

ÖNEMLİ

Şişli’de Doktora Saldıran Şüpheli Tutuklandı

Şişli'de bir hastanede doktorla tartışan şüpheli, saldırı sonrası gözaltına alınıp tutuklandı. Olayın detayları araştırılıyor.

“FETÖ’den İhraç Edilen Polis İntihar Etti”

Samsun ve İstanbul'da iki polis memuru intihar etti. Samsun'daki durumu, FETÖ'den ihraç edilen Oğuz Doğan'ın 8. kattan atlaması ile gerçekleşti.

Daha Fazlası!