Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde büyük sarsıntı!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, 47. bölüm sonrasında büyük bir sarsıntıya uğradı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş ve Burak Çelik gibi önemli oyuncuların bulunduğu dizi, yeni bölümde izleyenlere büyük sürprizler yaşatacak gibi görünüyor.

Son haftalarda gerilim ve tansiyonun yüksek olduğu dizide, tüm dengeler alt üst olmaya başlamış durumda. Ayrılık haberleri ise peş peşe gelmekte. Özellikle son haftalarda dizi kadrosundan ayrılacak oyuncu sayısının arttığı belirtiliyor.

Dizinin son bölümünden sonra yaşananlar, izleyicileri merak içinde bırakmış durumda. Usta oyuncuların diziden ayrılacağı haberi, dizinin geleceği konusunda belirsizlik yaratmış gibi görünüyor.

Salı akşamlarının rekortmen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir Türk’ün Dayılar Masası’nı dağıtacağı ve bu kavga sonucunda bazı önemli karakterlerin diziden ayrılacağı öne sürülüyor. Bu gelişmelerle birlikte, dizinin devam eden bölümlerinde neler yaşanacağı izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 48. Bölüm, Salı akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Dizi severler, yeni bölümde neler olacağını ve ayrılacak karakterleri öğrenmek için heyecanla beklemekteler.

ÖNEMLİ

Halk TV Gazetecilerine 14 Yıla Kadar Ceza

Halk TV gazetecileri Barış Pehlivan ve Kürşad Oğuz, izinsiz bilirkişi görüşmesi yayınladıkları gerekçesiyle 6 ila 14 yıl hapis cezasıyla yargılanıyor.

Özlem Gürses 52 Gün Sonra Stüdyoda

Gazeteci Özlem Gürses, ev hapsinin bitmesiyle özgürlüğüne kavuştu ve Sözcü TV'daki programına dönüş yaparak duygusal anlar yaşadı. Zor günlerini anlattı.

Daha Fazlası!