No menu items!

Erdoğan, Bahçeli ile bir araya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beştepe’de bir araya gelecek. CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan’ın aktardığına göre, bu buluşma, geçtiğimiz günlerde Bahçeli’nin evinde gerçekleşen bir görüşmenin ardından gerçekleşiyor. Görüşmenin ana gündem maddeleri arasında genel ekonomik durum, terörle mücadele ve yeni anayasa süreci yer alıyor.

Özellikle terörle mücadele konusu, Irak’ın kuzeyindeki güvenliği sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bir operasyonun önümüzdeki süreçte başlatılması planlandığı için önem arz ediyor. Bu operasyonun detayları ve atılacak adımların müzakere edilmesi bekleniyor.

Ekonomik konularda ise enflasyonun düşürülmesi ve alım gücünün artırılması için dar gelirliler ve emekliler için yeni adımların tartışılması gerekiyor. Ayrıca, yeni anayasa süreci de görüşmenin önemli bir parçasını oluşturuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde CHP lideri Özgür Özel ile yaptığı görüşmede yeni anayasa hakkında değerlendirmelerde bulunmuştu. Bu bağlamda, Meclis’teki yeni anayasa görüşmeleri ve olası bir anayasa yazım sürecinin takvimi üzerine Erdoğan ve Bahçeli’nin değerlendirmeleri merakla bekleniyor.

ÖNEMLİ

Daha Fazlası!