No menu items!

“Dilan Polat’ın Kutlama Partisi”

SUÇLARDAN YARGILANDI

“Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme”, “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet” suçlarıyla yargılanan Dilan Polat, tahliye edilmişti.

TAHLİYE PARTİSİ YAPTI

Dilan Polat, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte tahliyesini kutladığı partiyle gündeme geldi. Gece boyunca şarkılar söyleyip dans eden Polat, kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşmesiyle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve bu durum tepkilere yol açtı.

TEPKİLERİ KARŞILADI

Tepkilere yanıt veren Dilan Polat, “Biz onunla çok şey yaşadık. Sıla tahliye edildiği gün bile beni dudağımdan tırnaklarıma kadar öptü. Biz kardeşiz onunla” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ

KKTC’de Bebek Mamalarına Alkol Karıştırıldı

Kuzey Kıbrıs'ta bir hastanede yenidoğan yoğun bakımında bebeklerin mamalarına yanlışlıkla alkol eklenmesi sonucu 20 günlük bir bebek öldü, 6 bebek kritikte.

Gürcistan’da Seçim Sonuçlarına Tepkiler Var

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, dünkü seçimlerde Rusya'nın müdahalesine karşı çıktıklarını belirterek, sonuçları tanımadıklarını ve muhalefeti protestoya çağırdı.

Daha Fazlası!