Kürt Sorunu Yoktur, Bahçeli Açıkladı

TÜRKİYE’DE KÜRT SORUNU YOK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye’de Kürt sorunu bulunmadığını vurguladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yönelik mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bir Kürt sorunu yoktur, asla da olmayacaktır.” sözlerini kullanan Bahçeli, mevcut sorunun yalnızca bölücü terör sorunu olduğunu belirtti. MHP lideri, “Kaldı ki bu ihanetin kökü muhakkak surette kazınacaktır.” ifadelerini ekledi.

Devlet Bahçeli, “Terör ve bölücülüğü sadece hayatımızdan değil, milli hafızadan da söküp atma hedefinden cayma, sapma ve savrulma söz konusu değildir.” şeklinde bir açıklamada bulundu. Bahçeli, bu durumda direnç gösterilmesi halinde, “eski usul mücadele stratejilerinden çok daha sert, seri ve şiddetli yöntemlerin devreye alınması mukadder hale gelmeli, hiç kimsenin de gözünün yaşına bakılmamalıdır.” dedi.

ÖNEMLİ

Giresun’da Bir Ceset Bulunduğu İhbarı

Görele sahilinde dolaşan vatandaşlar, kayalıklar arasında bir ceset buldu. Yapılan incelemede cesedin 16 yaşındaki Damla Nur Kavraz'a ait olduğu belirlendi.

Almanya’da Papaza Çocuk İstismarı Cezası

Çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan papaz dört yıl hapis cezasına çarptırıldı. Savcı, kararın internet üzerinden istismarın kabul edilemezliğini vurguladığını belirtti.

Daha Fazlası!