Gedson Fernandes’den Arda Kardeşler’e Tepki

GEDSON FERNANDES’DEN AÇIKLAMALAR

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasındaki derbide Galatasaray’a 2-1 kaybeden Beşiktaş’ta Gedson Fernandes düşüncelerini paylaştı. Ligin henüz başında olduklarına vurgu yapan Gedson, “Hiçbir şey bitmiş değil. Ligin daha çok başındayız. Kaybettik üzgünüz ama birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. Asla bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.

HAKEMİN GÖREVİ VE HAKSIZLIKLAR

Maçta hakem Arda Kardeşler’in kararlarını eleştiren Gedson, “Biz mağlubiyeti kabul ediyoruz ama bugünkü hakem de adil değildi. Kötü hakem yönetimi tarafından da cezalandırıldık. Haksızlığa uğradık. Kartlar, fauller. Neredeyse aksiyonların çoğunda aleyhimize karar verdi. Galatasaray’ın 2. golünde kalecimiz daha barajı kurdurmadan hakem maçı başlattı. Bu çok yanlış. Daha barajı kurdurmadan hakem başlatıyor. Bugün biraz hakem haksızlığına uğradığımızı söyleyebilirim. Herkes gibi hakemler de işlerini yapıyorlar ama verdiği kararlar, kartlar, fauller… Hakemin bugünkü standart olarak tutumu yanlıştı, çok adil değildi.” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ

“2024 Altın Top’un Kazananı Rodri”

2024 Ballon d'Or’un sahibi, Manchester City ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Rodri oldu. Ödül, futbol dünyasında büyük bir yankı uyandırdı.

“Derbi Sonrası Spor Muhabirine Saldırı”

Süper Lig 10. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Maç sonrası muhabir Emre Kaplan'a yumruklu saldırı yapıldı; hastaneye kaldırıldı.

Daha Fazlası!