Malatya Doğanşehir’de 3.5 Büyüklüğünde Deprem

DEPREM MALATYA’DA MEYDANA GELDİ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) resmi internet sitesinde yer alan verilere göre, sabah saat 04.44’te merkez üssü yine Malatya’nın Doğanşehir ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Ayrıca depremin 15,28 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

AFAD’DAN AÇIKLAMA YAPILDI

Sarsıntıyla ilgili olarak AFAD, olay hakkında detaylı bilgi vermekte. Depremin olduğu bölgede herhangi bir hasar olup olmadığına dair incelemelerin sürdüğü bildiriliyor. Bu tür durumlar, vatandaşların güvenliği açısından oldukça önemli bir konudur.

ÖNEMLİ

Altın ve Gümüş Yatırımında Son Durum

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların kazancını artıracak yeni bir yatırım aracını tanıttı. Detaylar ve altının yerine geçen bu araç hakkında bilgi verildi.

Beşiktaş’ta Solskjaer Yıldızla Yolları Ayırıyor

Beşiktaş'ta Solskjaer'in göreve gelmesiyle takımın performansı iyileşti, birçok futbolcu gelişim gösterdi. Ancak Norveçli teknik adamın yönetimle yollarını ayıracağına dair haberler geldi.

Daha Fazlası!