Çorum’da 5 Kişi Polisten Kaçamadı

HAKARDA YAKALANAN 5 KİŞİ

Çorum’da polis ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda haklarında yakalama kararı bulunan 5 kişiyi yakaladı. Alınan bilgilere göre, 7-14 Mart tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çeşitli araştırmalar ve çalışmalar yaptı. Bu süreçte, 98 adet sabit ve seyir halinde uygulama gerçekleştirildi. Uygulamalar sırasında, 24 kahvehane/kıraathane, 25 kafe, 27 çay ocağı, 10 oyun salonu ve 13 otopark kontrol edildi.

KONTROLLERDE ELDE EDİLENLER

Gerçekleştirilen denetimlerde, toplam 4 bin 872 şahıs sorgulandı ve bunlar arasında hakkında yakalama kararı bulunan 5 kişi yakalandı. Yapılan çağdaş kontroller ve çalışmalar sonucunda, 13 adet ateşli silah, 2 adet kesici-delici alet, 9 şarjör ve 187 adet fişek ele geçirildi. Ayrıca 85 adet sentetik ecza hapı, 2,80 gram bonzai, 5,31 gram uyuşturucu madde özellikli tütün, 40 bin adet bandrolsüz makaron, 5 kilogram tütün ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı da yakalandı.

TRAFFİK DENETİMLERİ

Trafik ekipleri, denetimler sırasında 2 bin 635 aracı kontrol etti. Trafik kurallarını ihlal eden 21 araca ise idari para cezası uygulandı. Bu denetimler, bölgedeki asayişi sağlamak için gereken bir konu olarak değerlendiriliyor.

ÖNEMLİ

Öğretmen Kanser Mücadelesine Yenik Düştü

Çorum'un Alaca ilçesinde, özel bir eğitim kurumunda çalışan 33 yaşındaki Hüsamettin Aksekili, kanserle mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Ailesi ve öğrencileri derin bir üzüntü yaşadı.

Safranbolu’da Kaza: Otomobil Ve Motosiklet Çarpıştı

Safranbolu'da motosiklet ve otomobil çarpıştı. Kaza anı araç kamerasına yansırken, motosiklet sürücüsü yaralanarak hastaneye sevk edildi.

Daha Fazlası!