Miçotakis’ten İmamoğlu Hakkında Açıklama

YUNANİSTAN BAŞBAKANINDAN AÇIKLAMALAR

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Brüksel’deki zirvenin ardından açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin, Türkiye ile birlikte yürütülen “Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi” ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la buluşma zamanına dair sorusu üzerine değerlendirmelerde bulundu.

POLİTİK GELİŞMELERE DEĞİNDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına da değinen Miçotakis, “Türkiye’deki gelişmelerden kaygılıyım. Siyasi özgürlüklere saygı göstermek, demokrasinin temeli” dedi. Türkiye’nin Avrupa Birliği ile ilişkilerini güçlendirmek istediğini de hatırlattı.

ANKARA ZİYARETİ İÇİN TARİH YOK

Açıklamalarını sürdüren Miçotakis, sorulara yanıt olarak, “Sorunuzun ilk kısmına gelince; hayır, Ankara’ya yapacağım ziyaret için henüz belirlenmiş bir tarih yok” ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ

Felçli Kadın Yıllar Sonra Sesini Duydu

Bilim insanları, beynine yerleştirilen implantlarla bir felçlinin düşüncelerini gerçek zamanlı sese dönüştüren yenilikçi bir teknoloji geliştirdi. 18 yıllık sessizlik sona erdi.

Özgür Özel’den Erken Seçim Talebi

CHP lideri Özgür Özel, bayramlaşma için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Binası'nda partililerle bir araya geldi ve iktidara erken seçim yapılması yönünde çağrısını yineledi.

Daha Fazlası!