Tatvan’da Bayram Alışverişi Yoğunluğu Başladı

RAMAZAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, Ramazan Bayramı öncesinde çarşı ve pazarlarda yoğun bir hareketlilik gözlemleniyor. Bayram alışverişi yapmak isteyenler çarşıya akın ederken, esnaflar da tezgahlarını bayrama özel ürünlerle donatıyor. Bayram şekeri, çikolata ve kuru yemiş gibi ikramlıkların satışının yapıldığı tezgahlar büyük ilgi görüyor. Ayrıca, giyim mağazalarında da bayramlık alışveriş telaşı yaşanıyor.

SEYYAR TEZGAHLARDA BAYRAMLIK ELBİSELER

Tatvan çarşısında kurulan seyyar tezgahlarda her bütçeye uygun bayramlık kıyafetler ve ayakkabılar yer alıyor. Esnaflar, bayramın yaklaşmasıyla birlikte satışların arttığını, özellikle son günlerde bu yoğunluğun daha da çoğalmasını beklediklerini dile getiriyor. Alışveriş yapan vatandaşlar ise bayramın coşkusunu hissettikleri için mutlu olduklarını ifade ediyorlar. Tatvan’daki çarşı ve pazar yerlerindeki bayram hareketliliğinin bayram arifesinde zirveye çıkması öngörülüyor.

ÖNEMLİ

Alkollü Sürücü Araç ve Direğe Çarptı

Nevşehir'de alkollü bir sürücünün meydana getirdiği kazada, önce başka bir araca daha sonra aydınlatma direğine çarptı. İlgili kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.

Nevşehir’de Alkollü Sürücü Kaza Yaptı

Nevşehir'de alkollü bir sürücünün diğer bir araca ve aydınlatma direğine çarpması sonucunda bir kişi yaralandı. Sürücünün kanındaki alkol seviyesi 2.38 promil olarak tespit edildi.

Daha Fazlası!