ABD-İran Gerilimi Yemen Saldırısı Sonrası Arttı

ABD VE İRAN ARASINDAKİ GERİLİM ARTARAK DEVAM EDİYOR

ABD’nin Yemen’deki Husilere yönelik saldırısının ardından Washington ve Tahran arasındaki gerilim oldukça yükseldi. Trump, Husilere destek verdiği iddia edilen İran’ı açık bir şekilde tehdit ederken, bir ABD’li yetkili de “Yemen’i ölümcül şekilde vuracağız. İran’a olası bir harekat da masada.” açıklamasını yaptı.

İRAN’DAN CEVAP GELİYOR

İran Hava Kuvvetleri, ABD’ye ait bir casus uçağının hava sahalarına girmesi üzerine, bu uçağı etkisiz hale getirdiklerini bildirdi. Bu gelişmeler, iki ülke arasındaki gerginliğin ne denli derinleşebileceğini gösteriyor.

ÖNEMLİ

Manisa’da Şehit Anısına İftar İkramı

Manisa'nın Soma ilçesinde, Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü gönüllüleri, şehit Muhammed'in anısını yaşatmak amacıyla etkinlik düzenledi. Öğrenciler, kahramanlık hikayesini paylaştı.

Özdemir’den Halaçoğlu’na Sert Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Yusuf Halaçoğlu'nun MHP ve DEM Parti görüşmesini eleştirmesi üzerine sert yanıt vererek, Türkiye'nin geleceği için birlik çağrısında bulundu.

Daha Fazlası!