No menu items!

Bayramda ücretsiz!

Kurban Bayramı tatili boyunca Karayolları Genel Müdürlüğü’nce işletilen otoyollar ve köprülerin ücretsiz olacağı açıklandı.

Kurban Bayramı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul’daki toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. İETT, vatandaşların İBB’nin kurban kesim alanlarına rahat ulaşımı için seferler düzenleyecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli önlemleri aldı. Ulaşımda ve kurban vecibesinin yerine getirilmesinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ilgili İBB ekipleri bayram boyunca 7/24 görev başında olacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında 11 Temmuz’da toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kurban Bayramı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda İstanbul’daki toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet vermesini karara bağlamıştı. CHP ve AK Parti gruplarının ortak verdiği önerge, meclis üyelerinin oy birliğiyle onaylanmıştı.

NTV

ÖNEMLİ

MSB üzücü duyuruyu yaptı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde meydana gelen üzücü bir olayda bir askerin şehit olduğunu açıkladı. 22 Mayıs 2024 tarihinde, Piyade Sözleşmeli Er...

TOGG sıfır faiz imkanı

Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili Togg için düzenlenen sıfır faizli kredi kampanyasının süresi uzatıldı. 26 Mayıs 2024’e kadar devam edecek olan bu fırsat,...

Daha Fazlası!