Beşiktaş, Haaland’ı Keşfeden Scout’u Transfer Etti!

BEŞİKTAŞ’TAN ÖNEMLİ HAMLE

Transfer çalışmaları devam eden Beşiktaş, merakla beklenen scout yapılanması konusunda somut adım attı. Habertürk’ün haberine göre, Siyah-beyazlı kulüp, Erling Haaland’ı keşfeden Molde’nin eski scout şefi John Vik ile her konuda bir anlaşma sağladı.

JOHN VİK’İN GÖREVİ

John Vik, Beşiktaş’ta Kuzey Ülkeleri ve Kuzey Amerika’dan sorumlu scout olarak görev yapacak. Bu yeni görev, kulübün transfer stratejilerine önemli katkı sağlayacak.

ÖNEMLİ

Bahçeli: Nihayet Tomurcuklar Çiçek Açtı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, barış tohumlarının yeşermesiyle PKK terörünün sona ereceğini ve 47 yıllık kanlı sayfanın bir daha açılmaması umudunu dile getirdi.

Çekmeköy’de İnşaat Alanında Göçük Meydana Geldi

Çekmeköy'deki bir inşaat alanında yaşanan toprak kayması sonucu bir işçi hayatını kaybederken, diğer bir işçi yaralı olarak kurtarıldı.

Daha Fazlası!