Bilecik’te Koruyucu Aile Etkinliği Yapıldı

KORUYUCU AİLE TANITIM FAALİYETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Koruyucu Aile tanıtım faaliyetleri çerçevesinde, Gölpazarı ilçesinde anlamlı bir etkinlik yapıldı. Gölpazarı Kaymakamlığı’nın ev sahipliği yaptığı bu organizasyonda, Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün eşi Nazlı Aygöl’ün öncülük ettiği proje ile İl Müdürü İlkay Türkoğlu’nun katılımı dikkatleri üzerine topladı.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü İlkay Türkoğlu, projeye destek veren Gölpazarı Kaymakamı Feyza Nur Kılıç’a teşekkür ederek, onun misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Etkinliğin, toplumda aile dayanışmasının önemini vurgulamak ve koruyucu aile modelini tanıtmak adına atılan önemli bir adım olduğu değerlendirildi.

Etkinlikte katılımcılar, koruyucu aile olmanın bireyler ve toplum üzerindeki faydaları hakkında bilgilendirildi. Ayrıca, projeye dair farkındalığın artırılmasına yönelik hedefler de paylaşıldı.

ÖNEMLİ

İsrail Saldırılarında 49 Kişi Öldü

Gazze Şeridi'ne gerçekleştirilen saldırılarda 49 kişi yaşamını yitirirken, birçok kişi yaralandı. Saldırılar uluslararası tepkilere rağmen sürüyor ve ölü sayısının yükselmesi bekleniyor.

Maduro, Göçmenlerin Geri Dönüşünü Açıklıyor

Venezuela'nın Devlet Başkanı Maduro, El Salvador'da hapiste bulunan Venezuelalı göçmenlerin derhal serbest bırakılmasını istedi ve geri dönüşleri için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Daha Fazlası!