CHP Lideri Özel’den İBB Kayyum Resti

İMAMOĞLU’NUN GÖZALTINA ALINMASI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından, İBB’ye kayyum atanıp atanmayacağına dair tartışmalar gündeme geldi. Bu konudaki belirsizlik, kamuoyunda büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMALAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İmamoğlu’nun gözaltına alınması sonrası Reuters ile yaptığı görüşmede, bu olayın CHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarını artıracağını düşündüğünü söyledi. Özel ayrıca, “Recep Tayyip Erdoğan, gelecekteki herhangi bir seçimden korkuyor” ifadesini kullandı.

KAYYUMA DIRANMA STRATEJİSİ

İBB’ye kayyum atanması halinde ne yapacakları hakkında sorulan soruya yanıt veren Özgür Özel, “belediye binasından çıkmayacak ve direnecekleri” yönünde açıklama yaptı. Bu tutum, CHP’nin mevcut siyasi konumunu koruma çabası olarak değerlendiriliyor.

ÖNEMLİ

Volkswagen Mart Ayında Büyük Kampanya Başlattı

Volkswagen, Mart ayı sonuna kadar yeni bir liste yayınlayarak Polo modelinin donanım seçeneklerini ve fiyatlarını güncelledi.

Bir Zamanlar İstanbul’da Şaşırtan Gelişmeler

Cuma akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen "Bir Zamanlar İstanbul" dizisinde, yeni sürpriz gelişmelerle dolu heyecan verici anlar dikkat çekiyor. Seyirciler, bu detaylara odaklandı.

Daha Fazlası!