Cizreli Esnaftan Gazze’ye Anlamlı Bağış

CİZRE’DE ANLAMLI BAĞIŞ

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşayan Zeki Borçin, bu yılki sadaka ve zekatını Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) aracılığıyla Gazze’ye gönderdi. Yıllarca esnaflık yapan Borçin, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Özgür Filistin’in Yanındayız” sloganıyla başlatılan Filistin’e yardım kampanyasına anlamlı bir destek sunmuş oldu.

Sadaka ve zekatını Gazze’deki mazlumlara ulaştırılması için Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlayan Zeki Borçin, Cizre İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Cizre Şube Başkanı Süleyman Baran tarafından makamında ağırlandı. Cizre İlçe Müftüsü Baran, Filistin halkına yönelik yapılan yardım kampanyasına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zeki Borçin’in anlamlı bağışından dolayı teşekkür etti.

ÖNEMLİ

Salih Uçan: “Taraftarı Üzmek Ayıp Olurdu”

Beşiktaş'ın oyuncusu Salih Uçan, Galatasaray'ı yendikten sonra taraftarların sevincini kutladı. Maç atmosferinin önemini vurgulayarak, galibiyetin getirdiği mutluluğu paylaştı.

Hamas’a Mısır ve Katar’dan Yeni Teklif

Hamas, Mısır ve Katar'ın sunduğu yeni ateşkes teklifini kabul etti. Üye Halil el-Hayye, İsrail'in müzakerelerde yer almadığını ve önerilere açık olduklarını ifade etti. Ayrıntılar ise belirtilmedi.

Daha Fazlası!