OLAYIN GÖRÜNTÜSÜ
Güzelvadi Mahallesi’nde berberlik yapan Ahmet Demir (32), bipolar bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğü ifade ediliyor. Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde evinde, eşi Emine Demir’i tabancayla başından vurdu. Ardından tabancayla evde bulunan çocukları Edanur (9), Medine (11), Yusuf Eymen (4) ve Azra Demir’e (5) peş peşe ateş açtı. Ahmet Demir, daha sonra tabancanın namlusunu kendi başına dayayıp, tetiği çekerek yaşamına sona erdirdi.
KOMŞULAR VE SAĞLIK ekipleri
Silah seslerini duyan komşuların ihbarı sonucu olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Demir ailesinin altı ferdinin de yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından Ahmet Demir, eşi ve dört çocuğunun cenazeleri Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsileri tamamlanan Demir ailesinin cenazeleri, bugün Yeşilkent Mezarlığı’na getirildi.
CENAZE TÖRENİ VE GÖZYAŞLARI
Yan yana konulan Ahmet Demir, eşi Emine ve dört çocuğu için cenaze namazı kılındı. Törende yakınları, küçük çocukların tabutlarına kapanarak uzun süre gözyaşı döktü. Cenazeler daha sonra aile kabristanında toprağa verildi. Bu olayın etkilerinin derin olduğu ve “ilaçlarını kullanmıyormuş” ifadesiyle dikkat çektiği belirtiliyor.