Dubai hakkında bilgiler veren Dubai Rehberi sitesi açıldı

736

Dubai Rehberi, Dubai hakkında birçok bilginin verildiği bir bilgi kütüphanesi olarak dikkatleri çekiyor. Dubai Rehberi internet sitesinde şu başlıklarda önemli bilgiler veriliyor:

DUBAİ’DE GEZİ TURU

Dubairehberi.com.tr internet sitesinin yetkilileri, Dubai hakkında şu bilgileri verdi: “Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nin en popüler ve lüks turistik destinasyonlarından birisi. İster lüks bir alışveriş merkezi, ister tarihi bir bölge, isterse de nefes kesen gökdelenler arasında dolaşmak isteyin, Dubai size birçok şey vadediyor. Dubai’nin en ünlü simgelerinden biri olan Burj Khalifa, dünyanın en yüksek binasıdır. İsterseniz tepesine çıkarak Dubai’nin muhteşem manzarasını seyredebilirsiniz. Dünyanın en büyük alışveriş merkezi olan Dubai Mall, lüks markaların yanı sıra birçok restoran, sinema salonu ve eğlence merkezi de bulunan bir alandır. Ayrıca alışveriş merkezi içerisinde bulunan Dubai Akvaryumu ve Tüneli’ni de ziyaret edebilirsiniz.”

DUBAİ’DE GEZİLECEK YERLER

Ayrıca yetkililer; “Dubai’nin sembolik yapılarından biri olan Palmiye Adası, yapay olarak oluşturulmuş bir ada kompleksidir. Burada bulunan lüks otellerde konaklayabilir veya Plam Jumeirah Sahili’nde güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Dubai’nin tarihi bölgesi olan Dubai Creek, geleneksel abra botlarıyla turlanabilen bir su kanalıdır. Burada tarihi evleri, geleneksel pazarları ve tarihi yapıları görebilirsiniz. Dubai’nin en popüler plajlarından biri olan Jumeirah Plajı, bembeyaz kumları ve mavi sularıyla ünlüdür. Burada denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Modern ve lüks bir bölge olan Dubai Marina, gökdelenlerle dolu bir liman bölgesidir. Burada gezinti yapabilir, restoranlarda yemek yiyebilir ve gece hayatının tadını çıkarabilirsiniz.” şeklinde konuşuyor.

DUBAİ GEZİ REHBERİ

Dubai Rehberi yetkililerine göre Dubai Fuar ve Konferans Merkezi, dünyanın en büyük fuar ve sergi merkezlerinden birisi. Burada düzenlenen etkinlikleri takip edebilir ve sergi alanlarını gezebilirsiniz. Ayrıca Dubai Tarihi Bölgesi, geleneksel evleri, tarihi sokakları ve müzeleriyle ziyaretçilere Orta Doğu’nun tarihini ve kültürünü keşfetme imkanı sunuyor.

DUBAİ REHBERİ

Dubai Rehberi internet sitesinin sürekli güncellenmeye devam edeceğini belirten yetkililere göre dubairehberi.com.tr internet sitesinin kullanıcı sayısı sürekli artış eğiliminde olacak.