Düzce Ve Türk Kızılayı Kan Bağışı

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Düzce’de, 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği ve Türk Kızılayı iş birliğiyle anlamlı bir etkinlik hayata geçirildi. Anıtpark meydanında ‘Birbirimize candan bağlıyız’ sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyası, toplumsal dayanışma amacı güdüyor. Dernek, Kızılay Kan Merkezi ile birlikte, “Sen de kan bağışçımız ol, ihtiyacı olan milyonları hayata bağlayalım” çağrısıyla etkinlik için bir araya geldi. Düzce’deki Beşiktaş taraftarları da kampanyayı desteklemek adına etkinlikte yer aldı.

VALİ ASLAN KATILDI

Düzce Valisi Selçuk Aslan, 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği ve Türk Kızılayı’nın iş birliğiyle düzenlenen bu anlamlı etkinliğe katılarak kan bağışında bulundu. Vali Aslan, kanın sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekti ve vatandaşları sağlıklı günlerde kan bağışı yapmaya davet etti. Ayrıca, bu etkinliği gerçekleştiren dernek ve Türk Kızılayı yetkililerine farkındalık oluşturma çabalarından dolayı teşekkür etti.

ÖNEMLİ

Suriye Barışı Ve Birliği Sürdürecek

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, ulusa seslenişinde ülkesinin birliğini koruyacağına ve bölünmeye karşı duracaklarına dair taahhütlerini aktardı.

Suriye’nin Bölünmesine İzin Vermeyeceğiz

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, ulusa seslenerek ülkesinin bölünmeyecek ve barış için bir arada kalacağına dair taahhütte bulundu.

Daha Fazlası!