Emine Erdoğan, Çocuklar İçin Paylaşım yaptı

EMİNE ERDOĞAN’DAN KONSER PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri’ ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanlığı tarafından oluşturulan Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu, bu özel günde, ilk konserini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirdi. Konsere Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan da katıldı.

ÇOCUKLARA SANATIN ÖNEMİNE VURGU

Emine Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Sanatla tanışan her çocuk; kalbinin sesini ve toplumun rengini öğrenirken dünyayı da keşfeder. Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu gibi anlamlı projelerin, ülkemizin dört bir yanında filizlenmesini; her çocuğun sanatla yeteneklerini geliştirebileceği alanlara kavuşmasını diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

ÖNEMLİ

İsrail, AbD’nin İdan Alexander için müzakere yapacak

İsrail, Hamas'ın elindeki Amerikan-İsrail çifte vatandaşı Idan Alexander'i koşulsuz serbest bırakmayı planlayarak, müzakerelerin başlamasını teşvik ediyor.

Otomobil Kamyonete Çarptı, 2 Yaralı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir otomobilin kamyonete çarpması sonucu iki kişi yaralandı. Yaralılar, otomobil sürücüsü M.A. ve yolcusuydu; hastaneye sevk edildiler.

Daha Fazlası!