ESENYURT BELEDİYESİ DEPREM SONRASI HIZLI MÜDAHALEDE BULUNDU
Esenyurt Belediyesi, deprem nedeniyle dışarıda kalan vatandaşlar için 50 bin kişilik sıcak çorba ve çeşitli ikramlıklar hazırladı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, depremin hemen ardından hızlı bir şekilde organize olan ekipler, sahada hasar tespit çalışmalarına başladı. Belediyeye bağlı aşevleri ve mobil ikram noktaları gece boyunca kesintisiz hizmet vererek ihtiyaç sahiplerine destek oldu.
BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ AKSOY VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, deprem sonrası belediyenin Afet Koordinasyon Merkezi’nde ilçedeki durumu takip etti. Aksoy, deprem toplanma alanları ve aşevlerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Depremden etkilenen bireylerin ihtiyaçlarını yerinde dinleyen Aksoy, tüm ekiplerin koordineli bir şekilde görev başında olduğunu ifade etti.
YEMEK İKRAMI VE SOSYAL TESİSLER AÇIK OLACAK
Aksoy, belediyeye ait 3 sabit aşevi, 6 mobil aşevi ve toplamda 28 noktada sıcak yemek ikramının devam ettiğini bildirdi. Ayrıca, belediyeye bağlı tüm sosyal tesisler, kültür merkezleri ve salonların vatandaşlara açık olacağını duyurarak, ilçede yaşanan olumsuzlukların en hızlı şekilde giderilmesi için çalışmaların süreceğini belirtti.