Olayın Meydana Geldiği Bölge
Eskişehir’de “Barlar Sokağı” olarak bilinen bölgede, iki grup arasında bir tartışmanın ardından kavga çıktı. Olay, gece saat 01.00 sıralarında Vural Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hâlâ net bir sebep belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında gerginlik oluştu.
Kavgada Yaralanma Olayı
Tartışmanın büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda, 19 yaşındaki K.G. isimli genç, S.Ç. isimli kişi tarafından karın bölgesinden bıçaklandı. Kavganın ardından, olay yerinden iki kişi hızla kaçtı. K.G. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Sağlık ve Güvenlik Ekiplerinin Müdahalesi
Kavgayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis’e bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı K.G., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Polis ekipleri, kavgaya karıştığı belirtilen üç kişiyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili inceleme ise devam ediyor.