Fenerbahçe Play-Off’a Kalmayı Başardı

SON HAFTA KARNESİ

UEFA Avrupa Ligi’nin grup aşamasının sekizinci ve son haftasında Midtjylland ile karşılaşan Fenerbahçe, maç sonunda 1-0 geriden gelip 2-1 öne geçti, ancak mücadele 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertli ekip, bu sonucun ardından 24. sırada yer alarak play-off’a yükselme fırsatı buldu.

BAŞARILI İSİMLERDEN AÇIKLAMALAR

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Mert Hakan Yandaş ve İsmail Yüksek, maç sonrası dikkat çeken ifadeler kullandı. Yandaş, “Elimi kim görse yanlış kaynar dedi” şeklinde bir açıklama yaparak maçta yaşadığı durumu vurguladı.

ÖNEMLİ

UEFA Kulüp Sıralaması Güncel Durumu

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'da ilerleyerek UEFA kulüp sıralamasında ilk 50'de yer alan tek Türk takımı oldu.

Ev Arkadaşını Göğsünden Bıçaklayarak Öldürdü

Beylikdüzü'nde bir alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada ev arkadaşı bıçaklanarak hayatını kaybetti, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Daha Fazlası!