Galatasaray Alanyaspor’u 2-1 Mağlup Etti

2024-2025 SEZONUNDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun heyecanı sürüyor. Ligin 27. hafta karşılaşmasında, Sami Uğurlu yönetimindeki Alanyaspor ile Okan Buruk’un teknik direktörlük yaptığı Galatasaray, Alanya Oba Stadyumu’nda hakem Yasin Kol’un yönetiminde bir araya geldi. Galatasaray, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçta rakibini 2-1’lik skorla alt etmeyi başardı.

ALANYASPOR İLK YARIDA ÖNDEYDİ

Karşılaşmada ev sahibi ekip, 23. dakikada Vilhena’nın attığı golle öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Galatasaray’da Günay Güvenç, devre arası hakem Yasin Kol’a itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü.

GALATASARAY GERİ DÖNÜŞ YAPTI

İkinci yarıya etkili başlayan sarı-kırmızılılar, 51. dakikada Aliti’nin kendi kalesine attığı golle eşitliği sağladı. 62. dakikada Osimhen, geri dönüşü tamamladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray maçı 2-1’lik üstünlükle tamamladı. 90+3’te sarı kart gören Ahmet Kutucu, cezalı duruma düştü.

PUAN FARKI 7’YE YÜKSELDİ

Bu sonuçla Galatasaray puanını 68’e çıkararak, en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 7’ye taşıdı. Alanyaspor ise 31 puanda kaldı.

GALATASARAY ANTALYASPOR’U AĞIRLAYACAK

Süper Lig’in bir sonraki haftasında Galatasaray, Antalyaspor’u ağırlayacak. Alanyaspor ise Kasımpaşa’ya konuk olacak.

OKAN BURUK 100. MAÇINA ÇIKTI

Süper Lig’in 27. haftasında Alanyaspor’a konuk olan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın başında 100. lig maçına çıkmanın gururunu yaşadı.

ÖNEMLİ

Audi, 2029’a Kadar 7.500 Kişiyi İşten Çıkaracak

Audi, Almanya'da 2029 yılına kadar yönetim ve geliştirme birimlerinde istihdam azaltma planlarını duyurdu. Şirket, personel sayısını düşürmeyi hedefliyor.

Oryantal Tanyeli Hayatını Kaybetti

Oryantal sanatçı Tanyeli, 54 yaşında kanser tedavisi sırasında yaşamını yitirdi. Sanatçı, 2 yılı aşkın süredir pankreas kanseriyle savaşmaktaydı.

Daha Fazlası!