Galatasaray Maçı İlk Yarı Önde Biter Mi?

GALATASARAY – KONYA SPOR MAÇ ANALİZİ

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. Galatasaray – Konyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, ev sahibi ekibin ilk yarıyı önde tamamlayacağını öngörüyor.

Zira Ugan, “Bu maçta Galatasaray’ın puan kaybetmesini beklemiyorum. Galatasaray’ın galibiyeti koparamadığı her dakika Konyaspor’a direnç getirir. Bu nedenle sarı kırmızılı ekibin ilk yarıyı önde tamamlayacağını tahmin ediyorum” diyor.

NAPOLI – JUVENTUS MAÇ ANALİZİ

Napoli – Juventus karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, bu maçın ilk yarısının berabere bitebileceğine inanıyor. Lider Napoli, son altı lig maçında beş galibiyet alarak formda gözüküyor. Geçen hafta Atalanta’yı 3-2 yenerek moral bulduklarını belirtiyor.

Ancak Öcal, “Juventus, zorlu bir dönemden geçiyor. Geçen hafta AC Milan karşısında galibiyet elde ederek üzerindeki baskıyı azalttı, fakat son üç lig maçında galip gelemedi” diyor. Bu yüzden iki takımın maçı sert ve zorlu geçecektir. İlk yarıda eşitliğin bozulmamasını bekliyor.

MANCHSTER CITY – CHELSEA MAÇ ANALİZİ

Manchester City – Chelsea karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, her iki ekibin de karşılıklı gol atmasını öngörüyor. City, hafta içerisinde PSG deplasmanında 4-2’lik bir yenilgi ile döndü. Artun, “Gol yemedikleri maç yok gibi. Chelsea de ligdeki 5 haftalık galibiyet hasretini sonlandırdı” diyor.

Artun, maçın ortada olduğunu belirterek, “Bu maçta iki ekipten güzel futbol ve karşılıklı goller bekliyorum. Tercihim KG var” ifadelerinde bulunuyor.

YÜKSEK ORANLARLA KAZANMA ŞANSI

Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir. Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanmanız mümkün. Yeni üyelere 150 TL değerinde Misli Puan veriliyor. Siz de Misli’ye katılın ve kampanyaya dahil olarak 150 TL kazanma şansını yakalayın. Şampiyon Oranlar’ın bulunduğu Misli’de maç heyecanını daha fazla yaşayın!

ÖNEMLİ

Erdoğan: Savaşın Bitmesi İçin Çalışacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırım Platformu zirvesinde video mesajla savaşa karşı durduklarını ve müzakerelerle sonlandırma çabalarının süreceğini vurguladı.

Erdoğan: Savaşın Sonlanması İçin Kararlıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırım Platformu zirvesinde Rusya-Ukrayna savaşının üçüncü yıl dönümünde video mesaj göndererek, Türkiye'nin müzakerelere dayalı barış çabalarını vurguladı.

Daha Fazlası!