“Galatasaray ve PAOK Deplasman Bilet Anlaşması Yaptı”

Galatasaray, PAOK Maçıyla Avrupa Ligi’ne Başlıyor
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde perdeyi İstanbul’daki PAOK maçıyla açacak. 25 Eylül Çarşamba günü saat 22:00’de başlayacak maç öncesi Yunanistan basını dikkat çeken bir haber geçti. SDNA’da yer alan habere göre Galatasaray ve PAOK, deplasman tribünü bilet sayısı konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Taraftarlar Stadyumda Yerini Alacak
Habere göre, Galatasaray ve PAOK arasında deplasman tribünü bilet sayısı konusunda prensip anlaşması sağlandı. Detayların kısa süre içinde resmen açıklanacağı belirtildi. Ayrıca, 2 binden fazla PAOK taraftarının RAMS Park’ta yerini alacağı vurgulandı.

ÖNEMLİ

Emeklilere 25 Bin TL Promosyon Sunuluyor

Yapı Kredi, emekli maaşlarını bankayı seçen emeklilere 25 bin liraya kadar nakit promosyon sunuyor.

Pakistan İnanıyor: Barışçıl Yolu Seçeceğiz

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Hindistan ile olan sorunların çözümü için barışçıl müzakerelerin önemine vurgu yaparak, adalet ilkeleri çerçevesinde yaklaşım sergilenmesi gerektiğini belirtti.

Daha Fazlası!