Gemiç Mahallesinde Hayırsever Aile Değişim Yaptı

HAYIRSEVER AİLEDEN CAMİYE GÜZELLİK KATMA KAMPANYASI

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki Gemiç mahallesinde, hayırsever bir aile, caminin dış görünümünü güzelleştirmek için önemli bir çalışma yürüttü. Mahalle sakinleri olarak Ürhan ailesi, caminin dış cephe boyalarını birlikte yaptı. Aile babası Osman Ürhan, yaptıkları işe değinerek şunları söylüyor: “Rahmetli babam köyümüzün eski muhtarı ve sakiniydi. Biz hayrı seven bir aileyiz. Muhtarımız Ahmet Bulut’un öncülüğünde bu işe giriştik. 4 Mayıs’ta Hıdırellez etkinliğimiz ve yağmur duamız var ve o zamana kadar camimizi dış görünüşü değiştirip güzelleştirmek istedik.”

CAMİ İÇİN YENİ DÜZENLEMELER

Gemiç Mahallesi Muhtarı Ahmet Bulut, cami ile ilgili son durumu aktararak, “Son iki ay içinde camimizin taban ısıtması sıkıntısı halledildi, hanımlar tarafı PVC ile kapatıldı. Bütün eksikleri inşallah 4 Mayıs Pazar günü Hıdırellez ve yağmur duası etkinliğine yetiştireceğiz. Bunlar köyümüzün hayır sever halkı sayesinde oluyor. Diğer eksiklerimizi de zamanla gidereceğiz. 4 Mayıs Hıdırellez ve yağmur duasına dostlarımızı ve sevenlerimizi davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ

Ahmet Davutoğlu, AK Parti’den Kopmadım

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı'nın çağrısına açık olduğunu belirtti fakat Kanal İstanbul konusunda taviz vermeyeceğini vurguladı.

Antalya, D-8 Yılın Şehri Oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'nın 2025'te D-8 Yılın Turizm Şehri olarak belirlenmesini, kentinin doğal ve kültürel zenginliklerine bir ödül olarak değerlendirdi.

Daha Fazlası!