“Genç Çiftçi Türk Bayrağını Tarlasına Çizdi”

TARLASINDA TÜRK BAYRAĞI ÇİZDİ

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşayan genç çiftçi, traktörüyle tarlasına Türk bayrağı çiziyor. Bugün 26 yaşına basan Eren Yiğit, doğum gününü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bu anlamlı şekilde kutladı. Geçen yıl tarlasına traktörüne bağladığı pullukla “Cumhuriyet” yazdığında, askerlerin helikopterden çektiği görüntüler Milli Savunma Bakanlığı tarafından “Cumhuriyet sevgisini tarlasına yazacak kadar devlet ve millet sevdalısı çiftçimizi, yürekten selamlıyoruz” notuyla paylaşılmıştı. Bu yıl da aynı coşkuyla tarlasına ay-yıldız işlemiş ve Türk bayrağını meydana getirmiştir.

GURUR VERİCİ BİR DOĞUM GÜNÜ

Yakup köyünde çiftlik kurarak geçimini sağlayan 28 Ekim 1998 doğumlu Eren Yiğit, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Efendiler Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz’ dediği günün yıl dönümünde doğmak benim için ayrı bir gurur verici. Bu yılda Türk bayrağımızı çizmeye çalıştım. Cumhuriyetimizin 101. yaşı kutlu olsun” açıklamasını yaptı.

ÖNEMLİ

Çelik Kubbe’nin Gücü SİPER Ürün-1

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Çelik Kubbe sistemi kapsamında SİPER Ürün-1’in envantere katıldığını duyurdu. Bu gelişme, Türkiye'nin savunma gücünü artırma yönündeki önemli bir adım.

Çelik Kubbe’nin Gücü SİPER Ürün-1 Sistemi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Çelik Kubbe'nin etkili SİPER Ürün-1 Sistemi'nin artık envanterde yer aldığını duyurdu.

Daha Fazlası!