Gül, Kılıçdaroğlu hakkında konuştu

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti hakkında konuştu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ”Türkiye ve dünya meseleleri genel çerçevede konuşulmuş ve herhangi bir şekilde günlük parti meseleleri ve seçimler söz konusu olmamıştır” ifadelerine yer verildi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ofisinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ziyaretleriyle ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye ve dünya meseleleri genel çerçevede konuşulmuş ve herhangi bir şekilde günlük parti meseleleri ve seçimler söz konusu olmamıştır” denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül, İstanbul’daki çalışma ofisinde gelen talepler üzerine yerli ve yabancı ziyaretçileri kabul etmektedir. Bu çerçevede, 1 Ekim 2018 tarihinde Sayın Temel Karamollaoğlu ve 11 Kasım 2018 tarihinde de Kemal Kılıçdaroğlu kendilerini ofisinde ziyaret etmişlerdir. Bu ziyaretlerde Türkiye ve dünya meseleleri genel çerçevede konuşulmuş ve herhangi bir şekilde günlük parti meseleleri ve seçimler söz konusu olmamıştır.

Gerek ulusal gerekse uluslararası konularda geniş tecrübe ve birikime sahip 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün yerli ve yabancı siyasetçi ve devlet adamlarınca ziyaret edilmesi, ülkemiz ve dünya meselerine dair düşüncelerini merak etmeleri gayet tabii ve anlaşılır bir durumdur. Bazı basın yayın organları tarafından, birçok kişinin de hazır bulunduğu bu tip nezaket ziyaretlerine farklı anlamlar yüklenilmesi üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı doğmuştur.”

TRT

ÖNEMLİ

Abd ve Rusya’dan Acil Toplantı Çağrısı

Suriye'deki şiddet olaylarının artması üzerine ABD ve Rusya, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya davet etti.

Okan Buruk 100. Galibiyetini Aldı

Galatasaray, Süper Lig'in 27. haftasında Alanyaspor'u 2-1 yenerek teknik direktör Okan Buruk yönetiminde 100. lig maçını kazandı ve toplamda 100. galibiyetine ulaştı.

Daha Fazlası!