H. Levent, 23 Nisan’da Sahne Aldı

FETHİYE’DE ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI

Şarkıcı Haluk Levent, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir konser gerçekleştirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi’nin işbirliğiyle Göcek Meydanı’nda düzenlenen bu etkinlik öncesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu özel bayramı çocuklara armağan ettiğini ifade etti.

ETKİNLİKLER VE YEREL YETİŞTİRME

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise 23 Nisan dolayısıyla 9 farklı ülkeden toplam 360 öğrenciyi kentte misafir ettiklerini ve bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenlediklerini aktardı. Konuşmaların ardından sahneye çıkan Haluk Levent, dinleyenlerine sevilen parçalarını seslendirdi. Konser sırasında birçok vatandaş Levent’e eşlik etti.

ÖNEMLİ

Rus Ordusu İHA Saldırıları Düzenledi

Zaporijya ve Dnipropetrovsk bölgelerine düzenlenen insansız hava arası saldırılarında 31 kişi yaralandı, bunlar arasında 13 yaşındaki bir çocuk da bulunuyor.

Pehlivanköy’de Gübre Denetimi Yapıldı

Pehlivanköy'de kaymakamlık ve Tarım ve Orman Müdürlüğü, gübre satışı yapan bayilere denetim yaptı. Depo uyguluğu ile belge ve etiketler incelendi.

Daha Fazlası!