“Hadise’den Yenidoğan Çetesi Tepkisi”

YENİDOĞAN ÇETESİNE DAİR YENİ DETAYLAR

İstanbul’da, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle işbirliği yaparak, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine yönlendiren ‘yenidoğan çetesi’ hakkında yeni bilgilere ulaşılmaya devam ediyor. Olay, sosyal medyada büyük bir tepki doğuruyor.

HADİSE’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Şarkıcı Hadise, X hesabında verdiği bir mesajda, “Henüz bir anne değilim ama içim yanıyor bu haberleri okuduğumdan beri… Bu vahşete şimdi son verilmeli! Yeni doğan bebeklerin hayatı üzerinden para kazanmak, onların canını alarak bunu yapmak nasıl kabul edilebilir?” ifadeleriyle konuya dikkat çekti. Hadise, güvenilir sağlık çalışanlarından beklenen korumanın sağlanmadığını vurgulayarak, “Devletimize sesleniyorum; lütfen bebeklerimizi koruyun, lütfen!” dedi.

Hadise ayrıca, “Bu hastaneler hâlâ çalışmaya devam ediyor ve görevli olmayan kişiler bebeklerin etrafında dolaşıyor! Bu gerçek olamaz!” diyerek duruma tepkisini gösterdi. “Bu nasıl bir vahşet? Lütfen herkes sesini çıkarsın, susmayın, unutmayın, unutturmayın! Sesimizi yükseltelim ve bebeklerimiz için adalet isteyelim!” diyerek çağrısını sürdürdü.

ÖNEMLİ

KKTC’de Bebek Mamalarına Alkol Karıştırıldı

Kuzey Kıbrıs'ta bir hastanede yenidoğan yoğun bakımında bebeklerin mamalarına yanlışlıkla alkol eklenmesi sonucu 20 günlük bir bebek öldü, 6 bebek kritikte.

Gürcistan’da Seçim Sonuçlarına Tepkiler Var

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, dünkü seçimlerde Rusya'nın müdahalesine karşı çıktıklarını belirterek, sonuçları tanımadıklarını ve muhalefeti protestoya çağırdı.

Daha Fazlası!