“Herkesi Açığa Çıkartacağım”

İBRAHİM TATLISES’İN AÇIKLAMALARI

“İmparator” olarak bilinen İbrahim Tatlıses, yaptığı dikkat çeken açıklamalarla gündeme geldi. Sabah gazetesinin haberine göre, mekandan çıkarken sorularla muhatap olan Tatlıses’e, oğlunun “Ben adamlığı babamdan öğrendim” şeklindeki sözleri hakkında bir soru yöneltildi.

ÇOCUKLARINA OLAN YAKINLIĞI

Tatlıses, bu soruya “Adam olduğu için öğrenmiş İdo, adamdır. Ben iyi bir babayım, bütün evlatlarıma karşı…” diyerek yanıt verdi. Ayrıca, “Bir tanesi hariç bütün çocuklarıma elimden geleni yaptım. 72 yaşındayım hâlâ köpek gibi çalışıyorum. Babadan bir şey görmedim. Her şeyi Allah verdi. Ben mağaradan geldim ve aslımı hiç inkar etmedim” şeklindeki açıklamalarıyla, babalık rolünü vurguladı.

SOSYAL MEDYA VE HALK PAYLAŞIMLARI

Tatlıses, “Herkesi ifşa edeceğim. Ben halkın adamıyım” diyerek, sosyal medyada ve kamuoyunda kendine dair paylaşım ve açıklamlarda bulunmayı sürdüreceğini ifade etti.

ÖNEMLİ

KKTC’de Bebek Mamalarına Alkol Karıştırıldı

Kuzey Kıbrıs'ta bir hastanede yenidoğan yoğun bakımında bebeklerin mamalarına yanlışlıkla alkol eklenmesi sonucu 20 günlük bir bebek öldü, 6 bebek kritikte.

Gürcistan’da Seçim Sonuçlarına Tepkiler Var

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, dünkü seçimlerde Rusya'nın müdahalesine karşı çıktıklarını belirterek, sonuçları tanımadıklarını ve muhalefeti protestoya çağırdı.

Daha Fazlası!