“Herkesin Gerçeğini Açıklamayı Planlıyor”

İBRAHİM TATLISES’İN DİKKAT ÇEKİCİ AÇIKLAMALARI

İmparator lakabıyla tanınan İbrahim Tatlıses, gazetecilere yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, mekan çıkışında soruları yanıtlayan Tatlıses, oğlunun “Ben adamlığı babamdan öğrendim” sözlerine yanıt verdi.

TATLISES’İN BABALIK ANLAYIŞI

Tatlıses, “Adam olduğu için öğrenmiş İdo, adamdır. Ben iyi bir babayım, bütün evlatlarıma karşı…” şeklinde bir yanıt vererek babalık görevini vurguladı. Ardından, “Bir tanesi hariç bütün çocuklarıma elimden geleni yaptım. 72 yaşındayım hâlâ köpek gibi çalışıyorum. Babadan bir şey görmedim. Her şeyi Allah verdi. Ben mağaradan geldim ve aslımı hiç inkar etmedim” sözleriyle yaşam mücadelesini ve köklerine olan bağlılığını dile getirdi.

HALKA HİTAP EDEN SÖZLER

Tatlıses, konuşmasını “Herkesi ifşa edeceğim. Ben halkın adamıyım” ifadeleriyle sonlandırarak, halkla olan bağlantısını ve onlara hizmet etme isteğini vurguladı.

ÖNEMLİ

KKTC’de Bebek Mamalarına Alkol Karıştırıldı

Kuzey Kıbrıs'ta bir hastanede yenidoğan yoğun bakımında bebeklerin mamalarına yanlışlıkla alkol eklenmesi sonucu 20 günlük bir bebek öldü, 6 bebek kritikte.

Gürcistan’da Seçim Sonuçlarına Tepkiler Var

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, dünkü seçimlerde Rusya'nın müdahalesine karşı çıktıklarını belirterek, sonuçları tanımadıklarını ve muhalefeti protestoya çağırdı.

Daha Fazlası!