İBB Soruşturmasında İki Müdüre Gözaltı

YENİ GELİŞMELER YAŞANMAKTADIR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem İmamoğlu’nun toplantı yaptığı güvenlik kameralarının kapatıldığı otelin müdürü Sinan Udil ve güvenlik müdürü Osman Gündüz Bora Oğurlu hakkında gözaltı kararı çıkardı. Başsavcılık, iki müdüre suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme suçlaması yöneltti.

İKİ MÜDÜR GÖZALTINA ALINDI

Otelin güvenlik müdürü Osman Gündüz Bora Oğurlu, dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Otelin müdürü Sinan Udil ise bu sabah saatlerinde gözaltına alındı. İki müdürün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

SORUŞTURMA SÜRECİ

İBB soruşturmasında, Ekrem İmamoğlu’nun bir otelde bazı kişilerle yapacağı görüşmeden önce korumaların güvenlik kameralarını bantla kapattığı görüntüler dosyaya girmişti. 12 Ekim tarihli görüntülerde, sabah saat 08.48’de otele bir kişinin elinde bavulla geldiği, İmamoğlu’nun şüpheliler Tuncay Yılmaz, Ertan Yıldız, Adem Soytekin, Fatih Keleş ve Hüseyin Köksal ile görüşmesinden 50 dakika önce korumaların otele geldiği görülüyor. Görüşmenin yapılacağı salonu gören kameraların korumalar tarafından sabah saat 09.14’te bantla kapatıldığı soruşturma dosyasına girmişti. İmamoğlu ise saat 10.04’te otelde bulunuyordu.

ÖNEMLİ

Honda P7 Türkiye’ye Gelebilir

Honda, Türkiye'de yeni P7 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Otomobilin detayları ve fiyatı otomobil severler tarafından merak ediliyor.

“Bankadan Nakit Kullanımını Azaltma Kararı”

Büyük bir bankacılık kuruluşu, nakitsiz topluma geçiş öncülüğünde ülke genelindeki ATM'leri kaldırma kararı aldı. Bu önemli adım, finansal hizmetlerde köklü değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Daha Fazlası!