“Ibrahim Tatlıses: Herkesi Açığa Çıkaracağım”

İBRAHİM TATLISES’TEN DİKKAT ÇEKİCİ AÇIKLAMALAR

İmparator lakaplı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamalarla gündemi yeniden oluşturdu. Sabah gazetesinin haberine göre, mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tatlıses, oğlunun “Ben adamlığı babamdan öğrendim” sözleri ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

BABALIK DUYGUSUNU KONUŞTU

Tatlıses, oğluyla ilgili olarak “Adam olduğu için öğrenmiş İdo, adamdır. Ben iyi bir babayım, bütün evlatlarıma karşı…” şeklinde cevap verdi. Ayrıca, “Bir tanesi hariç bütün çocuklarıma elimden geleni yaptım. 72 yaşındayım hâlâ köpek gibi çalışıyorum” ifadelerini kullandı. Geçmişinden de söz eden sanatçı, “Babadan bir şey görmedim. Her şeyi Allah verdi. Ben mağaradan geldim ve aslımı hiç inkar etmedim” dedi.

Tatlıses, açıklamalarında “Herkesi ifşa edeceğim. Ben halkın adamıyım” diyerek kendine has tarzını bir kez daha ortaya koydu. Bu ifadeler, onun yaşam felsefesini ve halk ile kurduğu bağı net bir şekilde yansıtıyor.

ÖNEMLİ

KKTC’de Bebek Mamalarına Alkol Karıştırıldı

Kuzey Kıbrıs'ta bir hastanede yenidoğan yoğun bakımında bebeklerin mamalarına yanlışlıkla alkol eklenmesi sonucu 20 günlük bir bebek öldü, 6 bebek kritikte.

Gürcistan’da Seçim Sonuçlarına Tepkiler Var

Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, dünkü seçimlerde Rusya'nın müdahalesine karşı çıktıklarını belirterek, sonuçları tanımadıklarını ve muhalefeti protestoya çağırdı.

Daha Fazlası!