İlk Yarıda 8 Gol Atıldı!

MAÇIN ÖZETİ

Almanya 1. Futbol Ligi’nin (Bundesliga) 30. haftasında Union Berlin ile Stuttgart arasında heyecan dolu bir karşılaşma gerçekleşti. Bu maçta ilk yarıda tam 8 gol atıldı.

İLK YARIDA YAŞANAN GOL FIRTINASI

Alte Forsterei’de oynanan mücadelede ev sahibi ekipten Andrej Ilic, 5. dakikada maçtaki ilk golü kaydetti. Ardından Diogo Leite, 19. dakikada durumu 2-0’a getirdi. Stuttgart’tan Deniz Undav, 23. dakikada farkı 1’e indirdi ve skoru 2-1 yaptı. Ilic’in takım arkadaşı Enzo Millot, 29. dakikada beraberlik sağlayarak durumu 2-2 yaptı. Leopold Querfeld, 28. dakikada tekrar Union Berlin’in öne geçmesini sağlarken, konuk ekipten Jeff Chabot, 43. dakikada skora denge getirdi. İlk yarının sonlarına yaklaşırken Stuttgartlı Chris Führich, takımını 4-3 öne geçirdi. Ancak Ilic, devre sona ermeden önce 45+6’da bir gol daha bularak durumu 4-4’e getirdi ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA GOL YOKTU

İkinci yarıda her iki takım da gol atmayı başaramadı ve maç, 4-4’lük eşitlikle sonuçlandı.

LİG PUNTAJ DURUMU

Bu sonuçla Stuttgart, 41 puanla 11. sırada yer alırken, Union Berlin ise 35 puanla 13. sırada konumlanıyor.

ÖNEMLİ

Diyarbakır’da 20 Km Kovalamaca Yaşandı

'Dur' ihtarına uymayan sürücü, 20 kilometre süren kovalamacanın ardından polis aracıyla çarpışarak yakalandı. O anlar bir cep telefonu ile kaydedildi.

İrfan Can Kahveci Şok Edecek Transfer

Fenerbahçe'nin yıldızı İrfan Can Kahveci'nin Trabzonspor'a transferi beklenirken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Futbolseverler merakla detayları bekliyor.

Daha Fazlası!