İyi Parti’nin yani başkanı belli oldu

İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, zaferinin ardından kongre salonundaki coşkulu kalabalığa hitaben şunları söyledi: “Bu yolculuğa çıkarken hepimizin dualarıyla yola çıktık. Ben bir yarış kazanmadım, çünkü kimseyle yarışmadım. Yaraları sarıp hep birlikte yola devam edeceğiz. Sonra da Allah’ın izniyle iktidar yolculuğumuza devam edeceğiz. Emin olun hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

Dervişoğlu ayrıca, “Koray Aydın benim aile büyüğüm ve abimdir, Tolga Akalın da benim kardeşim ve ailemin bir ferdidir. Siz asıl çok büyük bir ailesiniz, size mensup olmaktan hepimiz iftihar ediyoruz” diyerek partililere olan bağlılığını vurguladı.

“Bugün itibarıyla birbirimize sarılarak yaralarımızı saracağız. Sonra da Allah’ın izniyle abim Koray Aydın ve kardeşim Tolga Akalın ile bu dava için alın teri döken sizlerle yolculuğumuza devam edeceğiz” sözleriyle birlik ve dayanışma mesajı veren Dervişoğlu, “Herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

ÖNEMLİ

Kırıkkale’de 3.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Son dakika: Kırıkkale'nin Bahşili ilçesinde 3.4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

“Meksika GP’Sini Carlos Sainz Kazandı”

Meksika Grand Prix'sinde Ferrari'nin İspanyol pilotu Carlos Sainz, Formula 1 sezonunun 20. yarışını kazandı.

Daha Fazlası!