John Textor: ‘Aşağılayıcı Teklifler Alıyoruz’

ARA TRANSFER DÖNEMİ BAŞLADI

Trendyol Süper Lig’de 13 Ocak itibarıyla ara transfer dönemi resmen açıldı. Bu süreçte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, maddi zorluk çeken kulüplerin oyuncuları için özel bir ilgi gösteriyor. Kulüplerin bu oyuncuları transfer etme isteği, ligdeki rekabeti artıracak şekilde gelişiyor.

ÇARPICI SÖZLER

Fransa 1. Ligi’nde son 6 sezon boyunca zarar açıklayan ve 508 milyon Euro borcu bulunan Olympique Lyon’un başkanı John Textor, futbolcularına gelen transfer teklifleri hakkında sert açıklamalarda bulunuyor. Kulübün, 2. Lig’e düşürülmesi durumu söz konusu durumda, başkanın sözleri dikkat çekiyor. Textor, takımın geleceği açısından önemli ve kritik bir dönemden geçildiğini vurguluyor.

ÖNEMLİ

“Trans Bireyler Ordudan Çıkarılmalı”

ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, Pentagon'dan transseksüel askerlerin 6 Haziran'a kadar gönüllü olarak orduyu terk etmelerini talep etti.

Galatasaray, Finale Yükseldi! Maçı Kazandı

Galatasaray, Basketbol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde La Laguna Tenerife'yi 90-80 yenerek finale adını yazdırdı.

Daha Fazlası!