Kaan Koç, Öğrencileri TBMM’de Ağırladı

ÖĞRENCİLERİN TBMM ZİYARETİ

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ankara’ya gelen Ardahanlı öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, Ankara Serhat Ardahan Federasyonu’nun destekleriyle Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akın Koç ve öğretmenler eşliğinde başkente gelen Ardahan Fen Lisesi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi’nden toplam 37 öğrenci, Milletvekili Koç’u makamında ziyaret etti.

GENÇLERLE BULUŞMA FIRSATI

Öğrenciler ile bir araya gelen Milletvekili Kaan Koç, onlara TBMM’yi gezdirerek deneyimlerini paylaştı. Ziyaretle ilgili olarak Kaan Koç, “Ardahanlı gençlerimizi projelerimizle Başkent’te misafir etmeye devam ediyoruz. Ardahan Fen Lisesi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri, kıymetli kardeşlerimi Gazi Meclisimizde misafir ettim. Bu anlamlı ziyarette gençlerimizle tanışma olanağı sağlayan Ankara Serhat Ardahan Federasyonu Başkanı Berkant Ezer, Ardahan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akın Koç ve kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde bir açıklamada bulundu.

ÖNEMLİ

Çeşme Maratonu 11 Mayıs’ta Koşulacak

Çeşme'de 11 Mayıs Pazar günü düzenlenecek Salomon Çeşme Maratonu’na 29 ülke katılıyor. Katılımcılar, 42K, 21K ve 10K parkurlarında doğal manzara eşliğinde koşacak.

Beşiktaş Fenerbahçe’yi Yenmek İstiyor

Beşiktaş, Süper Lig'deki önemli derbi maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar, Avrupa hedefi için bu maçı kazanmayı amaçlıyor.

Daha Fazlası!