Kırpılmış A17 Pro’ya Sahip iPad Mini

APPLE’IN YENİ TABLETİ VE YONGA SETİ

Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde yer alan A17 Pro yonga seti ile birlikte 7. nesil iPad mini’yi tanıttı. Ancak, resmi web sitesinde yapılan açıklamalara göre tabletin yalnızca 5 çekirdekli bir grafik birimiyle donatıldığı belirtiliyor. Bu durum, A17 Pro’nun bir alt versiyonu olduğu izlenimini veriyor.

İPHONE 15 PRO VE PRO MAX ÜRETİMİ

6 çekirdekli işlemciye ve 5 çekirdekli grafik birimine sahip tabletin, iPhone modelleri için yeterince güçlü olmaması muhtemel görünüyor. Ayrıca, Apple’ın 16 Pro serisini piyasaya sürdükten sonra iPhone 15 Pro ve Pro Max’in üretimini durdurduğu bilgisi dikkat çekiyor. Bu durum, başlangıçta fazladan birkaç işlemci stoğunun kaldığını düşündürüyor. Buna rağmen, işlemcinin bir çekirdeğinin devre dışı bırakılmasıyla birlikte yine de iyi bir performans sergilemesi mümkün.

ÖNEMLİ

“Berke İle 1 Puan Yorumları”

Süper Lig'de Eyüpspor, 10. haftada RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalırken, teknik sorumlu Kerem Yavaş, dış sahada elde edilen puanın değerli olduğunu vurguladı.

İnegöl’de Bataklığa Saplanan Kız Çocuğu

İnegöl'de bir gölette oyun oynayan kız çocuk, bataklığa düştü. Çevredekilerin müdahalesiyle kurtarıldı. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Daha Fazlası!