Kuzey Irak’taki Şehit Töreni Yapıldı

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI BERAT MECİT DAY’IN SON GÖREVİ

Kuzey Irak’ta düzenlenen dron saldırısında yaralanarak hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Berat Mecit Day, bugün memleketi Trabzon’da son yolculuğuna uğurlandı. 22 Nisan’da Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından gerçekleştirilen bu saldırıda ağır yaralanan Day, tedavi gördüğü Işıklı Sahra Hastanesi’nde dün hayatını kaybetti.

CENAZE TÖRENİ TRABZON’DA GERÇEKLEŞTİ

Şehidin cenazesi, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan askeri uçakla Trabzon’a getirildi. Bugün, il merkezindeki İskenderpaşa Camii’nin avlusunda bir askeri tören düzenlendi. Törene Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Esertürk, AK Parti Trabzon milletvekilleri, Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu ve şehidin yakınları katıldı. Şehit Berat Mecit Day’ın bekar olduğu ve yaklaşık 8 aydır askerde olduğu öğrenildi.

AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Düzenlenen askeri törenin ardından cenaze namazı kılındı. Berat Mecit Day, Maçka ilçesinde bulunan Barışlı köyündeki aile mezarlığına defnedildi. Bu olay, bölgedeki güvenlik görevlileri arasında büyük bir üzüntü yarattı.

ÖNEMLİ

İsa Kaplan, Kafatası Buldu. Polis İnceleme Başlattı

Adana'da bir apartman görevlisi, çöp konteynerinde kağıda sarılı bir insan kafatası buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kafatasının çocuk ait olabileceği düşünülüyor.

Etlik Şehir Hastanesi’nde Hemşirelik Kongresi Başladı

Etlik Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirilen kongreye 825 sağlık uzmanı katıldı. Etkinlikte hemşirelik ve ebelik mesleklerinin rolü ve mesleki gelişim konuları tartışıldı.

Daha Fazlası!