Leyla Dizisi Yayın Akışına Dahil Değil

LEYLA DİZİSİ NEDEN YAYINLANMADI?

NOW ekranlarında yayınlanan Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisinin yeni sezon bölümü seyirciler tarafından dört gözle bekleniyordu. İzleyiciler, “Leyla neden yok, Leyla dizisi yeni bölüm bugün yayınlanmayacak mı?” gibi soruları sormaya başladı. Bu haftaki yayın akışında, Leyla dizisinin yayından kaldırılma nedeni merak ediliyor.

DİZİDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leyla, Civan ile olan ilişkisinin etkisiyle karmaşık bir durum içerisine giriyor. Aşk ve intikam duygusu arasında kalan Leyla, Civan’ın da Leyla ve Ceren arasında bir tercih yapma aşamasında olduğunu öğreniyor. Diğer yandan, Nur ile Serap arasındaki beklenmedik bir olay, ikiliyi karşı karşıya getirirken, bu durum Nur ve Ferda’nın arasındaki dostluğu da zedeliyor.

7. BÖLÜMDE GÜNDEM NASIL DEĞİŞECEK?

Leyla, Nur ve Mali arasındaki gizemi açığa çıkarmaya çalışırken kendi sırlarını da riske atıyor. Olaylı bir gecenin ardından Ferda ve Mali’nin hayatı önemli bir değişim yaşıyor. Leyla, intikam planlarına devam ederken Civan ile yakın ilişkisini sürdürmeye çalışıyor. Leyla’nın çocukluğunun geçtiği eve Civan ile birlikte gidince onu bekleyen sürprizden habersiz kalıyor. Ancak, Ankara’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı dolayısıyla Leyla dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Leyla dizisi, 7. bölüm ile 30 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’da NOW ekranlarında seyirciyle buluşacak.

ÖNEMLİ

“İsrail’in UNRWA’ya Yasağı Resmi Onay”

İsrail Meclisi, UNRWA'nın İsrail'deki faaliyetlerini sona erdiren yasa tasarısını kabul etti.

Arda Güler, Kopa Trophy İkincisi Oldu

Arda Güler, 2023 Kopa Trophy'de en iyi genç futbolcu sıralamasında Lamine Yamal'ın ardından ikinci oldu.

Daha Fazlası!