Leyla Dizisi Yayın Akışından Çıkartıldı!

LEYLA DİZİSİ YENİ SEZON BÖLÜMÜ İLE GÜNDEMDE

NOW ekranlarında yayımlanan Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi, yeni sezon bölümüyle izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Ancak, “Leyla neden yok” sorusu gündeme geldi. Leyla dizisinin yeni bölümü bugün yayınlanmayacak mı? Leyla dizisinin yayınlanmama sebebi de merak ediliyor. İşte bu soruların yanıtları.

DİZİDEKİ GELİŞMELER

Leyla, Civan ile yaşadığı yakınlaşmanın etkisi altında kalıyor. Bir yanda aşk, diğer yanda intikam duygusu onun üzerinde baskı oluşturuyor. Civan ise Leyla ve Ceren arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Ayrıca, Nur ve Serap’ın güzellik merkezinde yaşadığı sürpriz olay ikiliyi karşı karşıya getirirken, bu durum Nur ve Ferda arasında da gerginlik yaratıyor.

7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Leyla, Nur ve Mali arasındaki sırrı ortaya çıkarmak için harekete geçerken, bu durum kendi sırrını da tehlikeye atıyor. Olaylı gece sonrasında, Ferda ve Mali’nin hayatında önemli bir dönüm noktası yaşanıyor. Leyla, intikam planına devam ederken Civan ile olan ilişkisini de sürdürmeye çalışıyor. Leyla, Civan ile birlikte çocukluğunun geçtiği eve gittiğinde onu bekleyen sürprizden henüz haberdar değildir.

Leyla dizisinin yeni bölümü, Ankara’daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle yayın programından çıkarıldı. Leyla dizisi 7. bölüm ile 30 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’de NOW ekranlarında seyircilerle buluşacak.

ÖNEMLİ

“İsrail’in UNRWA’ya Yasağı Resmi Onay”

İsrail Meclisi, UNRWA'nın İsrail'deki faaliyetlerini sona erdiren yasa tasarısını kabul etti.

Arda Güler, Kopa Trophy İkincisi Oldu

Arda Güler, 2023 Kopa Trophy'de en iyi genç futbolcu sıralamasında Lamine Yamal'ın ardından ikinci oldu.

Daha Fazlası!