Maximin Sakatlığı Nedeniyle Kadrodan Çıkarıldı

DANİMARKA’DA MAÇ ÖNCESİ SAKATLIK ŞOKU

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin son haftasında Danimarka temsilcisi Midtylland ile deplasmanda play-off turu bileti için karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, bu kritik karşılaşma öncesinde beklenmedik bir sakatlıkla karşılaştı.

ALLAN SAINT-MAXIMIN MAÇ KADROSUNDAN ÇIKARILDI

TRT Spor’un bildirdiğine göre, Allan Saint-Maximin, Danimarka’da bulunmasına rağmen dizindeki sakatlık sebebiyle maç kadrosuna dahil edilmedi. Haberde, Fransız futbolcunun son ana kadar kendisini denediği ancak oynayacak durumda olamadığı ifade ediliyor.

İLK 11’LER BELİRLENDİ

Midtylland-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde, iki takımın ilk 11’leri de açıklandı. Midtjylland kadrosu; Lössl, Gabriel, Diao, Bech, Paulinho, Castillo, Andresson, Sorensen, Osorio, Aral Şimşir ve Buksa’dan oluşuyor. Fenerbahçe’nin 11’i ise; İrfan Can Eğribayat, İsmail Yüksek, Dijku, Çağlar, Yusuf Akçiçek, Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Fred, Tadic, En-Nesyri ve Dzeko şeklinde belirlendi. Maçın başlama saati TSİ 23.00.

ÖNEMLİ

Beyni İkna Edip Felçlilere Yürümeyi Öğrettiler

Dünya genelinde ilgi gören yenilik, Türkiye’de de başarıyla hayata geçirildi.

Trump ve Pentagon’daki Değişimin Zamanı Geldi

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, Trump'ın Genelkurmay Başkanı Charles Brown'ı görevden almasının gerekliliğini vurgulayıp, Pentagon'da yeniliklerin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Daha Fazlası!