Mısır’da Seyahat Eden Neslihan Atagül

Neslihan Atagül Mısır Seyahatinde

Neslihan Atagül, Mısır’daki seyahatinden birçok kare paylaşıyor. Ünlü oyuncu, yeni projeleri hakkında merak edilen sorulara da yanıt veriyor. Beş aylık hamile olan Atagül, Mısır’da gezilerine devam ediyor. Doğumun Türkiye’de olacağını ifade eden oyuncu, seyahatine dair paylaşımlarını sürdürüyor.

Yeni Projeler Hakkında Açıklama

Yeni projeleriyle ilgili bir soruya ise Neslihan Atagül, “Yakındaki yeni projem karnımdaki bebeğim. Onun için şu an yeni projem yok” şeklinde yanıt veriyor. İtalya’da katıldığı bir programda, bebeğinin cinsiyeti hakkında da bilgi veren Atagül, oğlu olacağını belirtiyor. Bu süreçte Instagram hesabından Mısır’daki paylaşımlarını da devam ettiriyor.

ÖNEMLİ

Trump’ın Yeni İsteği: Devasa Demir Kubbe

Eski Başkan Trump, New York'taki mitinginde "Devasa bir Demir Kubbe" inşa etmeyi planladığını duyurdu. Mitingdeki komedyen ise Porto Riko'yu tartışmalı bir şekilde tanımladı.

“Bebeğe Alkol Verildi! KKTC’de Skandal!”

Kuzey Kıbrıs'ta bir hemşire, yenidoğan bebeklerinin mamasını alkolle karıştırarak hazırladı. 7 bebekten biri hayatını kaybederken, 6'sı yoğun bakımda tedavi ediliyor. 5 sağlık çalışanı gözaltında.

Daha Fazlası!