Muaz Kalaycı’nın konuğu Can Şengün

Tarkan'ın orkestra şefi ve gitarist Can Şengün, Muaz Kalaycı'nın "Bana Söyle" programına konuk oldu.

1272

Türkiye’deki bir çok ünlü ismin albümlerinde gitarist olarak imzası olan Can Şengün, “Bana Söyle” röportaj dizisinde Muaz Kalaycı’nın sorularını yanıtladı.

Yıllardır Tarkan ile birlikte sahnelere çıkan Can Şengün, Tarkan ile çalışmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu ve bunun herkese nasip olmayacağını anlattı.

Tarkan’ın ekibinin çok iyi müzisyenlerden oluştuğunu belirten Şengün, şunları söyledi:

“Doğruyu söylemek gerekirse 15 yıl sonra bile her sahneye çıkışımızda yeni bir heyecan yaşıyoruz. Bunun bir çok sebebi var. Çok iyi müzisyenlerden oluşan bir ekibimiz var. Çok uzun yıllardır temel taşları aynı olan bir ekibimiz var. Arkadaşlarımızın verdiği düzen, onların hissettiği heyecan müziğe yansıyor. Bunun dışında kendisini durmadan yenileyen, geliştirmeye özen gösteren bir müzisyen Tarkan! Tarkan’ın nerden buraya kadar geldiğini ya da neden bu işe başladığını unuttuğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla her sahneye çıkışımızda onun da benim üstümde ve diğer grup arkadaşlarımızın üzerinde yarattığı pozitif bir yaklaşım var. Benim de yapmam gereken en minimal şey aynı şekilde ona uyum sağlayıp, işimize bakmak. Bu işi yaparken de tabi ki fevkalade eğlenmek! Zaten müziğe başlamamın, gitarı ana enstrüman olarak seçmiş olmamın en büyük sebebi onun bana verdiği haz idi. Bunu mesleğe dönüştürebilen nadir isimlerden birisiyim. Bu nedenle de hayata müteşekkirim. Tarkan’ın hayranları da bu heyecanımızın en büyük sebeplerinden birisi.”

Can Şengün’ün “Bana Söyle”de sorulan sorulara verdiği cevapları kaçırmayın!