Öner Döşer, Bana Söyle’de: Covid-19, 2021’de de sürecek

Ünlü astrolog Öner Döşer, Muaz Kalaycı’nın “Bana Söyle” programına konuk oldu.

1257

Astroart Astroloji okulu ve Astroloji TV’nin kurucusu astrolog Öner Döşer, gazeteci yazar Muaz Kalaycı’nın sorduğu sorulara cevap verdi.

Haber Aktüel’in “Bana Söyle” programına konuk olan Döşer, Kalaycı’nın “Dünyanın çivisinin çıktığı şu günlerde gidişatın fotoğrafını bir de astrolojinin perspektifiyle çekmek istiyorum. Covid-19 dünyayı kasıp kavururken bize verebileceğiniz güzel haberleriniz var mı? Yoksa halimize üzülmeye devam mı edelim?”, “Dünya ekonomisi, ee haliyle de Türkiye ekonomisi allak bullak. Günümüz günümüzü tutmuyor. Dün bugünden, bugün de yarından farklı verileri önümüzü koyuyor. Gelecekteki ekonomimiz için ne dersiniz?”, “Bitcoin ve türevleri de hayatımıza bodoslama daldı. Bu sanal para birimlerinin dünyamızda bir geleceği var mı?”, “Görünüşe göre yeni bir dünya düzeni de kuruluyor. Hatta bugünlerde Mars’a bile giden gidene. Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin peşpeşe Mars’a uzay aracı gönderdi. Bu yeni dünya düzeninde Türkiye’nin rolü ne olacak? Eskiyi arayacak mıyız yoksa yeniye sevinecek miyiz?” ve “Astrolojinin geleceği hakkında ne öngörüyorsunuz?” gibi sorduğu soruları yanıtladı.

Covid-19 salgınının 2021 yılında da süreceğini tahmin eden Öner Döşer, sanal para birimleri ile ilgili de yatırımcılara umut verecek açıklamalarda bulundu.

Yeni dünya düzeninde Türkiye’yi güzel bir gelecek beklediğini düşündüğünü söyleyen Döşer, astroloji biliminin her geçen gün Türkiye’de de değer kazandığını belirtti.

Haber Aktüel Genel Yayın Yönetmeni Muaz Kalaycı’nın Öner Döşer ile yaptığı söyleşinin tamamını videodan izleyebilirsiniz.